Navštíveno 7112x

1.9TDI PD 96kw, 135tis najeto doloženo serviskou, do provozu 6/2005, 2. majitel (1. Škoda auto, já s autem najel 100tis km). Výbava Comfort. Bixenony, tempomat, maxidot, výhřevy sedaček vpředu, el. okna a zrcátka, dešť. senzor, malý kožený paket, 3ramenný volant z OII, facelift maska a zadní světla, nalakovaný chrom packet, 312mm přední brzdy, světlý interier. 17" alu se zimním obutí Michelin.
Cena 209 000,-

Sorry za OT, ale hodně hezký kousek, škoda že v tom není normální motor.....
radek.613: náhodou to je docela povedený motor. Rozhodně lepší než 2,5
to byl bouranej že má masku z model 06vejš?
Jo byl lehce drcnutej, ale do chladičů a plechů to nešlo jen maska, nárazník a výztuha.
První povedený a Superbu adekvátní motor je benzínová 2.8 a sluší jí víc TipTronic )pokud funguje) než manuál. S ničím jiným nemá smysl si v tomhle dobře protaženém "Passatu" užívat ticha, pohodlí a výkonové samozřejmosti. Upřímně řečeno, po X tisích km s 2.8 mě jedno nucené použití verze s ropným čtyřválcem dost vyděsilo......

02.01.2011, 10:22 |
TUNER škoda těch pokliček VW na škodofce.....

02.01.2011, 18:44 |
lišky to tuner: škoda je dobrýho člověka
krásný kousek, chválím.
K prodeji bez kol a podvozku predpokladam, to uz jsi prodal zvlast, nebo je moznost vzit jako celek, popr. cena v takovym setupu?
Kola i podvozek ještě mám. Podvozek je KW varianta2 a komplet + 40 000,- . Pneu jsou jen loni jeté nové Michelin Pilot sport PS2.
za mě taky jeden z nula nula...jedna hezkejch superbů co sem kdy viděl.... fakt je nemám rád ale tenhle se mi líbí !
Kamarad ti uz psal mail se zadosti o foto interieru, mel by zajem. Dal by jsi mi resp. jemu telefonni kontakt ktery jsi zapomnel prilozit do mailu, o vikendu by se rad prijel podivat, popr. rovnou uskutecnit koupi?
jj vim o něm. Měl jsem toho dneska moc, zítra se mu ozvu ;)
Super, jen jsem musel splnit povinost ze zjistim co s tebou je, auto se mu hodne zalibilo:)
sry za OT takova kola chci na polo :o) skoda ze spatna roztec:-(

09.01.2011, 14:50 |
jasisoft | Upraveno: 2011-01-09 14:51:30
odkial presne si ? mozes mi hodit cislo do mailu ? kamosovi sa zapacilo....vdaka...

09.01.2011, 15:49 |
JA | Upraveno: 2011-01-09 15:50:45
bych to viděl na Prahu s tou SPZ :-)
sorry ale ja sa fakt v tych vasich spz nevyznam....fakt nechapem koho to napadlo....